HTML

KING HILL TEAM

A King Hill Team részt vesz a Budapest Bamako futamon, különleges célként kitűzve a Tokaj-hegyaljai borkultúra népszerűsítését. A csapat tagjai: Kiss Csaba, Kerekes Tibor, Godó Roland, és tiszteletbeli tag: Götz Mária Ildikó.

Friss topikok

  • shaft: birodalmi lépegetőket is láttak már? (2009.01.23. 09:33) JANUÁR 20.

Linkblog

TOKAJI BOROK HÍRNÖKEI AFRIKÁBAN

2009.02.01. 15:49 kinghillteam

FEBRUÁR 1.

Jó hírekkel szolgálhatok az érdeklődőknek! Néhány perce beszéltem telefonon a King Hill Team csapatából Kiss Csabával, a csapat már Bamakóban van! A legfontosabb, hogy teljesen jól vannak és egészségesek.
A másik nagyon fontos hír, hogy tegnap befejeződött a verseny, a pataki csapat a 7.  helyen végzett. A mezőny 122 indulóból állt és ők meg tudták szerezni a 7.  helyet. Gratulálunk a bátor és nagyon kitartó versenyzőinknek! Jelenleg a hazafelé vezető utat tervezik, holnap indulnak Marokkóba, ahová febr. 5-én a Borkirálynő is érkezik. Másnap a Magyar Nagykövetség által szervezett ünnepségen tartanak tokaji borokból bemutatót. Sárospatakra érkezésüket febr. 10-12 közöttre tervezik.
Még egyszer gratulálunk a város nevében és jó utat kívánunk a hazafelé tartó útra!
Hörcsik Richárd polgármester

www.zempleni-figyelo.hu/oregdiak/gyorshir/gyorshirek.php

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinghillteam.blog.hu/api/trackback/id/tr40916194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása