HTML

KING HILL TEAM

A King Hill Team részt vesz a Budapest Bamako futamon, különleges célként kitűzve a Tokaj-hegyaljai borkultúra népszerűsítését. A csapat tagjai: Kiss Csaba, Kerekes Tibor, Godó Roland, és tiszteletbeli tag: Götz Mária Ildikó.

Friss topikok

  • shaft: birodalmi lépegetőket is láttak már? (2009.01.23. 09:33) JANUÁR 20.

Linkblog

TOKAJI BOROK HÍRNÖKEI AFRIKÁBAN

2009.01.26. 00:56 kinghillteam

JANUÁR 25. (vasárnap)

Telefonkapcsolat továbbra sincs, de családtagtól tudjuk, hogy a Budapest – Bamako Rally sárospataki versenyzői – a King Hill Team – vasárnap reggel jó egészségben átlépték a mauritániai határt. Vasárnap 800 km-es útszakaszt kellett leküzdeniük a fiúknak.   A 2. helyen állnak!

Más blogon olvastuk, hogy a vámkezelés nem egy egyszerű művelet ott: várakozás, bélyegzés, a határon túl ismét ellenőrzés. Városba beérve pezsgő forgalom, rengeteg autó, ember, szamár és kecske fogadja őket. Itt már nem arabok vannak, hanem igazi feketék.
Az emberek barátságosak, de azért nem mernek kimenni a városba este. A körülmények siralmasak, de már kezdenek hozzászokni.
A www.budapestbamako.org -on azt írják, hogy most tették meg az út felét.

Bizonyos képek küldéséről volt szó, de azok nem érkeztek meg, viszont felfedeztük a patakiak Nissan Navarráját a  http://www.marathonrally.com/hu  oldal elején, a bal felső sarokban a két autó egyike az övék! A jobb oldali képgalériában szintén ott vannak:
http://www.marathonrally.com/news/budapest_bamako_pictures_stage_2_3_in_morocco_1_21.11722.0.html
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinghillteam.blog.hu/api/trackback/id/tr13902575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása