HTML

KING HILL TEAM

A King Hill Team részt vesz a Budapest Bamako futamon, különleges célként kitűzve a Tokaj-hegyaljai borkultúra népszerűsítését. A csapat tagjai: Kiss Csaba, Kerekes Tibor, Godó Roland, és tiszteletbeli tag: Götz Mária Ildikó.

Friss topikok

  • shaft: birodalmi lépegetőket is láttak már? (2009.01.23. 09:33) JANUÁR 20.

Linkblog

TOKAJI BOROK HÍRNÖKEI AFRIKÁBAN

2009.01.29. 17:07 kinghillteam

JANUÁR 29.

A családtagoktól tudjuk, hogy minden rendben van a King Hill Teammel, de sajnos telefonos kapcsolat nincs, egy másik csapat műholdas készülékét használva tudtak velük néhány szót váltani. Sajnos már nincsenek dobogós helyen, mivel egy nagyon nehéz szakaszon több csapatot is kimentettek a homokdűnék fogságából. Idejüket és energiájukat áldozták négy másik csapat segtségére. A versenyből hátralévő két napban valószínűleg már nem lesz alkalmunk beszélni velük, de nagyon várjuk részletes összefoglalójukat a finish után. Sajnos képeket sem kaptunk, de majd lesz idő mindent bepótolni. Addig is drukkoljunk nekik, hogy szerencsésen megérkezzenek Bamakóba szombaton!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinghillteam.blog.hu/api/trackback/id/tr2910582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása