HTML

KING HILL TEAM

A King Hill Team részt vesz a Budapest Bamako futamon, különleges célként kitűzve a Tokaj-hegyaljai borkultúra népszerűsítését. A csapat tagjai: Kiss Csaba, Kerekes Tibor, Godó Roland, és tiszteletbeli tag: Götz Mária Ildikó.

Friss topikok

  • shaft: birodalmi lépegetőket is láttak már? (2009.01.23. 09:33) JANUÁR 20.

Linkblog

TOKAJI BOROK HÍRNÖKEI AFRIKÁBAN

2009.01.28. 08:00 kinghillteam

JANUÁR 27.

A mezőny már túl van az 1200 kilométeres nyugat-szaharai szakaszon, ahol egy időre katonai kíséretet is kapott a feszült helyzet miatt. Pénteken 395 kilométert kellett megtennie a mezőnynek a nyugat-szaharai Samráig. Ezen a pályán is haladt egykor a Dakar. Mivel a terület egy része aknaveszélyes, a csapatoknak erősen javallott volt a lehető legpontosabban követni a megadott útvonalat. Ugyanezen oknál fogva mindenkinek be kellett érkeznie a táborba sötétedésig. Akinek ez nem sikerült, sötétedéskor meg kellett állnia és csak reggel, világosban folytathatta utját a tábor felé. A smarai táborban a falu lakóit a bamakósok apró ajándékokkal és gyógyszerekkel lepték meg.    

A Budapest-Bamako 7. szakaszán szokatlan módon esett az eső és a versenyzőknek különböző navigációs feladatokat kellett megoldani. Vasárnap reggel kiosztották "A nap hőse" díjat, amelyet két Hummeres csapat, a szlovák Ulrich házaspár és a Lőrincz - Nagy páros megosztva vehetett át. A mezőny vasárnap délután szelte át a marokkói-mauritániai határt.  

A ralit a Volkswagen Touareggel versenyző Nagy József Attila (GO-GO Bamako) vezeti, a második helyen egy Nissan Patrol áll, négy személlyel a fedélzeten (Tempfli László, Tempfliné Szabó Viktória, Kern István és Novák Tamás), míg a harmadik helyen Kiss Csabáék autóznak egy Nissan Navarával.

www.autoblog.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinghillteam.blog.hu/api/trackback/id/tr11907646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása