HTML

KING HILL TEAM

A King Hill Team részt vesz a Budapest Bamako futamon, különleges célként kitűzve a Tokaj-hegyaljai borkultúra népszerűsítését. A csapat tagjai: Kiss Csaba, Kerekes Tibor, Godó Roland, és tiszteletbeli tag: Götz Mária Ildikó.

Friss topikok

  • shaft: birodalmi lépegetőket is láttak már? (2009.01.23. 09:33) JANUÁR 20.

Linkblog

TOKAJI BOROK HÍRNÖKEI AFRIKÁBAN

2009.01.24. 11:22 kinghillteam

JANUÁR 23.

A csapat a 2. helyen!!!

Ma délelőtt beszéltünk a fiúkkal, teljesen jól vannak egészségileg, de már nagyon fáradtak. Igaz, tegnap végrte olyan szállásra jutottak, ahol tudtak zuhanyozni és pihenni.Most éppen egy ellenőrző pontot keresnek egy sivatagi kis településen, már Marokkó déli részén. Holnap mennek át Mauritániába.Tegnap nagyon zúzús napjuk volt nekik is, mint mindenki másnak. Nekik leszakadt a lökhárítójuk, azt kellett hegeszteniük.
 
Különösen büszkék lehetünk rájuk, mert olyan csapatokat előztek meg, akik sokkal felszereltebb  autókkal versenyeznek. Az első helyezett versenyzőkkel összebartákoztak, ők egy VW Touareggel mennek, és köztük van a  Magyar Offroad Szövetség Elnöke is...

 

Hamarosan képek is lesznek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinghillteam.blog.hu/api/trackback/id/tr58899446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása