HTML

KING HILL TEAM

A King Hill Team részt vesz a Budapest Bamako futamon, különleges célként kitűzve a Tokaj-hegyaljai borkultúra népszerűsítését. A csapat tagjai: Kiss Csaba, Kerekes Tibor, Godó Roland, és tiszteletbeli tag: Götz Mária Ildikó.

Friss topikok

  • shaft: birodalmi lépegetőket is láttak már? (2009.01.23. 09:33) JANUÁR 20.

Linkblog

TOKAJI BOROK HÍRNÖKEI AFRIKÁBAN

2009.02.02. 14:04 kinghillteam

FEBRUÁR 2.

Sikerült telefonon újra beszélni a fiúkkal! Jól vannak, büszkék lehetünk rájuk, hogy ilyen szép eredménnyel fejezték be a versenyt! Már úton vannak Marokkóba, sajnos holnap valószínűleg már nem lesz telefonos kapcsolat, mivel Mauritánián át utaznak. Pap László Csaba nagykövet úrral már mindent egyeztettünk a rabati borvacsorával kapcsolatban, egyéb programokat is szerveznek nekünk.

Részlet a gotz.blog.hu oldalról:

IRÁNY AFRIKA!

Pap László Csaba nagykövet úr segítségével már lázasan készülök a marokkói Magyar Nagykövetségen tartandó borvacsorára, amely február 7-én, szombaton lesz megrendezve. A King Hill Team január 31-én, szombaton befejezi a versenyt, és másnap már indulnak is visszafelé Bamakóból Rabatba, ahová én feburár 5-én, csütörtökön érkezem. A következő napon, azaz pénteken a Nagykövet Úr által szervezett programon veszünk részt: Meknes városába utazunk, amelynek környéke a marokkói bortermelés központja. Délelőtt lesz alkalmunk megnézni néhány helyi borgazdaságot, pincészeteket, majd Zniber úrnál ebédelünk, aki a legjelentősebb marokkói borászat tulajdonosa. Délután valószínűleg a helyi regionális gazdasági kamaránál teszünk látogatást. Szombaton lesz alkalmunk szétnézni Rabat városában, az esti program pedig a nagykövetségen rendezett borvacsora lesz, ahol bemutatjuk borvidékünket és felsorakoztatjuk különböző pincészetek kiváló borait; a friss, reduktív boroktól kezdve, a borkülönlegességeken át mindent megkóstolhatnak a meghívott üzletemberek, diplomaták. Vasárnap a csapat autózik tovább kis hazánk felé, én pedig repülök vissza a "hófödte hercegkúti hegyek ölelő karjai" közé.

Götz Mária Ildikó

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinghillteam.blog.hu/api/trackback/id/tr42918116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása