HTML

KING HILL TEAM

A King Hill Team részt vesz a Budapest Bamako futamon, különleges célként kitűzve a Tokaj-hegyaljai borkultúra népszerűsítését. A csapat tagjai: Kiss Csaba, Kerekes Tibor, Godó Roland, és tiszteletbeli tag: Götz Mária Ildikó.

Friss topikok

  • shaft: birodalmi lépegetőket is láttak már? (2009.01.23. 09:33) JANUÁR 20.

Linkblog

TOKAJI BOROK HÍRNÖKEI AFRIKÁBAN

2009.01.22. 10:29 kinghillteam

JANUÁR 20.

Ma reggel (csütörtök) sikerült beszélni a fiúkkal. Elmondták, hogy tudomásuk szerint a 27. helyen állnak a versenyben 130 ponttal, amin igen csak meglepődtek, mert sokkal jobb eredményre számítottak. Utólag kidetrült, hogy a szervezők nem találják az 1. napi pontjaikat, arra a napra 0 pont volt nekik bejegyezve, így +70 pontjuk van, tehát kb. 6-7. helyezettek valójában! Tegnap, azaz szerdán elég nehéz napjuk volt, mivel 140km/h sebességgel száguldoztak, ahol lehetett, és menet közben kaptak egy bal hátsó durrdefektet. Szerencsére ezt sikerült hamar orvosolni, és folytatták útjukat egy kősivatagon keresztül, kb. 150 km utat megtéve. A nagy sebességnél azonban nagyon figyelni kellett, mivel az úton 1 m-es szakadékok voltak. Aztán egy köves területen haladtak át 10-15km/h átlagsebességgel. Homokdűnék, vízmosások nehezítették a pályát, csörlőjük segítségével több bajba jutott csapatnak segítettek. Tegnap sikerült minden pontot teljesíteniük.

A terep a Csillagok háborújára emlékezteti a fiúkat, az emberek ugyanúgy öltöznek, mint a filmben, csuklyát viselnek. Nagyon nagy szegénység van Marokkóban, sátrakban, sárból épített házakban élnek az emberek, és rengeteg kéregető van.

Ma reggel 8 óra előtt még készült a King Hill Team az indulásra, az autót ellenőrizték, hogy teljes gőzzel az újabb kihívások elé nézhessenek!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kinghillteam.blog.hu/api/trackback/id/tr51895095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

shaft 2009.01.23. 09:33:19

birodalmi lépegetőket is láttak már?
süti beállítások módosítása