HTML

KING HILL TEAM

A King Hill Team részt vesz a Budapest Bamako futamon, különleges célként kitűzve a Tokaj-hegyaljai borkultúra népszerűsítését. A csapat tagjai: Kiss Csaba, Kerekes Tibor, Godó Roland, és tiszteletbeli tag: Götz Mária Ildikó.

Friss topikok

  • shaft: birodalmi lépegetőket is láttak már? (2009.01.23. 09:33) JANUÁR 20.

Linkblog

TOKAJI BOROK HÍRNÖKEI AFRIKÁBAN

2009.01.14. 10:45 kinghillteam

KING HILL TEAM INDULÁS ELŐTT

Címkék: tokaji bamako sajtótájékoztató hercegkút king hill team

Január 17-én startol a Budapest - Bamako Rally

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Nissan Navara felkészítve, a King Hill Team tagjai: Kiss Csaba, Kerekes Tibor és Godó Roland sárospataki tereprally versenyzők szintén jó kondícióban, malária és egyéb védőoltásokkal ellenállóvá téve, bizakodóan vágnak neki szombaton a 7632 km-es útnak a Budapest - Bamako útvonalon.

Götz Mária Ildikó, Magyarország Borkirálynője - aki a csapat tiszteletbeli tagja - saját családi pincészetükbe hívta meg a bátor fiúkat a búcsúra, és hogy a támogatóknak köszönetet mondhassanak.

A helyszín nem véletlen, hiszen a fiúk a Tokaji borok hírnökei lesznek Afrikában, amit nem csak az autó matricái bizonyítanak, hanem az a borvacsora is amit a futam után a Marokkói Magyar Nagykövetségen tartanak Pap László Csaba nagykövet úr közreműködésével.

Szerencsés utat kívánunk a csapatnak, akiknek az útját végig drukkoljuk és végig izguljuk!
Reméljük, hogy folyamatosan kapunk róluk híreket. Ezúton is kérjük, hogy ha alkalmuk és lehetőségük lesz rá, rövid beírásaikkal üzenjenek nekünk...
 
 További fotók>>>                    Búcsúvacsora cigányzenével>>>

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinghillteam.blog.hu/api/trackback/id/tr75886894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása