HTML

KING HILL TEAM

A King Hill Team részt vesz a Budapest Bamako futamon, különleges célként kitűzve a Tokaj-hegyaljai borkultúra népszerűsítését. A csapat tagjai: Kiss Csaba, Kerekes Tibor, Godó Roland, és tiszteletbeli tag: Götz Mária Ildikó.

Friss topikok

  • shaft: birodalmi lépegetőket is láttak már? (2009.01.23. 09:33) JANUÁR 20.

Linkblog

TOKAJI BOROK HÍRNÖKEI AFRIKÁBAN

2009.01.18. 10:57 kinghillteam

JANUÁR 17-18.

Címkék: franciaország olaszország king hill team

Az európai szakasz sem sétakocsikázás a Budapest-Bamako Rally résztvevőinek

A King Hill Team az útvonal európai, szupermaraton részét teljesíti éppen, a fiúk most mentek át a Francia-Alpokba olasz területről, mert egy ellenőrzési pontot onnan nem tudtak megközelíteni egy hófal miatt, így kis kerülővel, francia oldalról próbálkoztak.  Ott  viszont egy kőomlás állta útjukat, így ennek az egy ellenőrzési pontnak a kivételével mindet megtalálták. Az európai szakasz ilyen tájékozódási pontok megtalálásával van megnehezítve. Este érkeztek délen Montpeillerbe, útközben megkóstolva valamiféle  húsos helyi specialitást... Ami kissé kalandosra sikeredett, mivel romlott húst szolgáltak fel nekik! - Fiúk, maradjatok a jó kis szalonnánál, kolbásznál és a tuti biztos konzerveknél! :) Hajnali egy órára érkeztek meg a hotelba, végre nem a kocsiban kellett aludni! "Reggelit adtak is, meg nem is" - írja Tibi.
Kerekes Tibor vette fel Kiss Csaba telefonját, aki elmondta még, hogy indulásuk óta, csak pár órát aludtak, szinte egyfolytában mennek. Már defektjük is volt - még magyar területen - ami egy erdő közepén érte őket. Ezt természetesen percek alatt megoldották. Még annyit tudtunk meg, hogy holnap reggel indulnak Spanyolországba, és holnapután, kedden lesz "behajózás" amikor átjutnak Afrikába.
Sokat fotóznak és filmeznek is, amint lehetőségük lesz rá, küldenek képeket - amiket mi azonnal közzé teszünk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinghillteam.blog.hu/api/trackback/id/tr30886915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása