HTML

KING HILL TEAM

A King Hill Team részt vesz a Budapest Bamako futamon, különleges célként kitűzve a Tokaj-hegyaljai borkultúra népszerűsítését. A csapat tagjai: Kiss Csaba, Kerekes Tibor, Godó Roland, és tiszteletbeli tag: Götz Mária Ildikó.

Friss topikok

  • shaft: birodalmi lépegetőket is láttak már? (2009.01.23. 09:33) JANUÁR 20.

Linkblog

TOKAJI BOROK HÍRNÖKEI AFRIKÁBAN

2008.10.27. 10:35 kinghillteam

ZSÓLYOMKAI NYITOTT PINCÉK

Címkék: tokaji king hill team

gotz.blog.hu

2008. október 25-én érdemes volt kilátogatni a sátoraljaújhelyi, festői szép környezetben fekvő Felső-Zsólyomkára, ahol egész napos program várta a vendégeket borkóstolással, nyitott pincékkel, élőzenével és disznótorossal. A megnyitó 10 órakor kezdődött, amikor elhangzott a Tábori himnusz, majd Szamosvölgyi Péter polgármester, dr. Estók József nyugalmazott dandártábornok, a Zsólyomkai Egyesület elnöke és Götz Mária Ildikó, Magyarország első Borkirálynője elmondták megnyitó gondolataikat. A rendezvény vendégeként a King Hill Team is bemutatkozott, az autó egész nap az érdeklődők rendelkezésére állt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinghillteam.blog.hu/api/trackback/id/tr83886869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása