HTML

KING HILL TEAM

A King Hill Team részt vesz a Budapest Bamako futamon, különleges célként kitűzve a Tokaj-hegyaljai borkultúra népszerűsítését. A csapat tagjai: Kiss Csaba, Kerekes Tibor, Godó Roland, és tiszteletbeli tag: Götz Mária Ildikó.

Friss topikok

  • shaft: birodalmi lépegetőket is láttak már? (2009.01.23. 09:33) JANUÁR 20.

Linkblog

TOKAJI BOROK HÍRNÖKEI AFRIKÁBAN

2008.10.07. 10:49 kinghillteam

A KIRÁLYHEGYIEK NYERNI MENNEK

Sárospataki csapat is képviselteti magát a 2009 januárjában rajtoló Budapest-Bamako Rallyn.
A királyhegyiek nyerni mennek

A sárospataki King Hill Team is indul 2009-ben a Budapest-Bamako Rallyn – jelentették be a csapat keddi hercegkúti sajtótájákoztatóján. Az eseményen Götz Ildikó,Magyarország első borkirálynője, a King Hill Team tiszteletbeli tagja mutatta be a csapatot. A hölgytag beválogatása amiatt is indokolt, mert a csapat bevallottan a tokaji bor népszerűsítését is célul tűzte ki a versenyen, különösen annak európai szakaszán.
Tokaj-Hegyalja hírnevét szeretnénk tovább öregbíteni – mondta Kiss Csaba, a King Hill Team csapatfőnöke. – Valamennyien ezen a tájon születtünk és ezer szállal kötődünk Hegyaljához. Mindannyian 6-7 éves terepralis múltra tekintünk vissza, ami ha nem is kötelező ehhez a versenyhez, de nem árt akkor, ha valaki nyerni akar, mi pedig az aranyra hajtunk.

Chiptuning

Kiss Csaba elmondta, a Budapest-Bamako Rally elsősorban tájékozódási verseny, így a vezetési tudás mellett a GPS játssza majd a főszerepet. Na és a technika. A King Hill Team egy 208 lóerős Nissan Navarával vág neki a távnak. Az autó jelenleg még teljes mértékben a gyári járgányhoz hasonlít, bár már sportfutóművel rendelkezik és a közeljövőben egyéb átalakításon is átesik majd, hiszen a versenyre egy olyan gépet akar építeni a társaság, ami bírja majd a közel húszezer kilométeres megpróbáltatásokat a verseny kategóriában.
A tervek szerint még ebben a hónapban négypontos biztonsági övvel ellátott kagylóülések kerülnek a járműbe – növelendő a biztonságot – és egyebek mellett a levegőszűrő helyét is a helyi terepviszonyokhoz alakítják. – A motoron nem változtatunk semmit, a chiptuning majd megteszi a magáét – teszi hozzá Kiss Csaba.
Az indulás 2009. január 17-én lesz és várhatóan tizenöt nappal később érnek majd célba Mali fővárosában, Bamakóban.

A King Hill Team
Csapatfőnök: Kiss Csaba.
Navigátorok: Godó Roland, Kerekes Tibor.
Tiszteletbeli tag: Götz Mária Ildikó.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinghillteam.blog.hu/api/trackback/id/tr85886904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása