HTML

KING HILL TEAM

A King Hill Team részt vesz a Budapest Bamako futamon, különleges célként kitűzve a Tokaj-hegyaljai borkultúra népszerűsítését. A csapat tagjai: Kiss Csaba, Kerekes Tibor, Godó Roland, és tiszteletbeli tag: Götz Mária Ildikó.

Friss topikok

  • shaft: birodalmi lépegetőket is láttak már? (2009.01.23. 09:33) JANUÁR 20.

Linkblog

TOKAJI BOROK HÍRNÖKEI AFRIKÁBAN

2008.10.04. 10:38 kinghillteam

TOKAJ-HEGYALJÁRÓL BAMAKOBA!

Címkék: bamako king hill team

gotz.blog.hu 

A 2009-es Budapest – Bamako futamon először indul verseny kategóriában csapat Tokaj-Hegyaljáról. Három fiatal döntött úgy, hogy Nissan Navarra terepjárójukkal nekivágnak az ismeretlennek.

Bárki, bármivel, bárhogy. Ez a három szó jellemzi leginkább a Bamakot a kezdetektől. Kiss Csaba, Godó Roland és Kerekes Tibor vállalják e három szó mögött rejlő kihívást. Elszántságukat és az autójukat is bemutatják a sajtó és a nagyközönség számára. A nyilvános bemutatkozó sajtótájékoztató helyszíne: Hercegkút, Götz Pincészet – Ideje: 2008. október 7. 16:30.

A nem mindennapi eseményre szeretettel várjuk a sajtó képviselőit, előre is megköszönve tudósításaikat. A sajtótájékoztató fényét emeli Götz Mária Ildikó, az első Magyarországi Borkirálynő. Természetesen borkóstolóra is lesz lehetőség.

A rendezvényen egy oldalas csapatbemutató sajtóanyagot biztosítunk, továbbá fotózási, képrögzítési lehetőség is biztosított, némi autókázással egybekötve.

Kérjük, részvételi szándékukat, ha lehetséges, válasz e-mailben tudassák. Azon sajtómunkatársak részére, akik személyesen nem tudnak megjelenni, e-mailben küldünk majd fotókat és Sajtóanyagot.

További információtért látogassák meg honlapunkat a kinghillteam.uw.hu címen vagy a www.kinghillteam.mlap.hu oldalon.

Sárospatak. 2008-09-29

További fotók>>>

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinghillteam.blog.hu/api/trackback/id/tr45886877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása