HTML

KING HILL TEAM

A King Hill Team részt vesz a Budapest Bamako futamon, különleges célként kitűzve a Tokaj-hegyaljai borkultúra népszerűsítését. A csapat tagjai: Kiss Csaba, Kerekes Tibor, Godó Roland, és tiszteletbeli tag: Götz Mária Ildikó.

Friss topikok

  • shaft: birodalmi lépegetőket is láttak már? (2009.01.23. 09:33) JANUÁR 20.

Linkblog

TOKAJI BOROK HÍRNÖKEI AFRIKÁBAN

2009.01.20. 20:16 kinghillteam

JANUÁR 20. ÓÓÓ, AFRIKA

Címkék: bamako king hill team

www.zempleni-figyelo.hu/oregdiak/gyorshir/gyorshirek.php

Már Afrikában száguldanak a pataki versenyzők!

Este fél 8-kor hívtuk a „bamakós” fiúkat, most is Kiss Csaba vezetett és Kerekes Tibornak adta át a telefont.
Tibor elmondta, hogy sikeresen áthajóztak Afrikába, a kompon aludni is tudtak 5-6 órát. Kis izgalom volt belépéskor a határon, ahol valami pecsétet hiányoltak a Csaba papírjairól, de végül is beengedték őket.
Azóta már 800 km-t megtettek Afrikában. Ebben nehéz terep is volt az Atlasz-hegységben, ahol egy patakban majdnem ott maradtak, angol versenyzőtársak húzták ki őket. Akkora nyomort látnak útközben, amilyet még soha...
Már a tábor felé tartottak, amikor beszéltünk velük. Holnap 500 km-es nehéz útszakasz vár rájuk, akkor többet fognak tudni a verseny állásáról. Egyelőre úgy érzik, hogy elég jól állnak, valahol az élbolyban lehetnek…

Mobilon simán tudtuk őket hívni, bár kissé szakadozó volt a hang.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinghillteam.blog.hu/api/trackback/id/tr70892536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása